Sådan anmoder du om/leverer underskrifter til Binance enhedsverificeringsdokumenter online

Sådan anmoder du om/leverer underskrifter til Binance enhedsverificeringsdokumenter online

2023-07-12 06:52
Du kan invitere relaterede parter til at underskrive online-dokumenter til din Enhedsverificering

Hvordan inviterer man relaterede parter til at underskrive et online dokument?

1. Indtast de nødvendige oplysninger i den relevante skabelon. For eksempel "Autorisationsbrev". Medtag alle vigtige detaljer fra de foregående trin.
2. Gennemgå skabelonen. Sørg for, at alle de påkrævede oplysninger er inkluderet og korrekte. Klik på [Bekræft].
3. Indtast e-mailadresse(r) på den eller de personer, du vil invitere, og klik på [Send invitation(er)]
4. Når de har underskrevet dokumentet, vil du se [Underskrevet] ved siden af deres navne. Klik på [Bekræft] for at fuldføre dette afsnit.

Hvordan underskriver man et online dokument?

1. Du modtager en invitation pr. e-mail. Klik på [GENNEMGÅ DOKUMENT]
2. Klik på [FORTSÆT]
3. Læs dokumentet omhyggeligt, før du underskriver. For at underskrive det skal du klikke på [Underskriv] på det udpegede underskrivningsområde og vælge en underskrivningsmetode.
4. Når du har underskrevet, skal du klikke på [AFSLUT] for at sende.
Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte Kundesupport for at få hjælp.
Du kan også læse følgende artikler: