Sikkerhed
Sikkerhedstip
Hvordan føjer man Binance-mails til positivlisten?

2018-01-31 06:14
Hvis mailtjenesteudbyderen flytter Binances e-mails til din spammappe, kan du følge vejledningen nedenfor for at føje Binances e-mailadresser til positivlisten. Bemærk, at listen over e-mails i denne artikel kun er til reference. Binance kan sende dig e-mails med andre e-mailadresser.
Hvis du modtager mistænkelige e-mails, der hævder at være fra Binance, bedes du kontakte kundesupport for at få dem verificeret. For yderligere oplysninger henvises der til Sådan beskytter du din krypto mod phishing-mails.
Lad os se, hvordan man føjer e-mailadresser til positivlisten på to populære e-mailservere. Bemærk, at instruktionerne kun er til reference.

Outlook

1. Log på din Outlook-mail, og gå til [Indstillinger] - [Vis alle Outlook-indstillinger]
2. Klik på [E-mail] - [Junkmail]. Du vil se [Sikre afsendere og domæner].
3. Klik på [Tilføj] for at føje de officielle Binance-mailadresser til listen. Dette kan sikre, at Outlook ikke flytter Binance-mails til din junkmappe. Klik på [Gem] for at gemme dine indstillinger.
Her er f.eks. nogle Binance-mailadresser, du kan føje til positivlisten:

Gmail

1. Log på din Gmail-konto, og gå til [Indstillinger] - [Se alle indstillinger].
2. Gå til fanen [Filtre og blokerede adresser]. Klik på [Opret et nyt filter].
3. Kopiér og indsæt de officielle Binance-mailadresser i feltet [Fra], og klik på [Opret filter]
Her er f.eks. nogle Binance-mailadresser, du kan føje til positivlisten:
4. Markér afkrydsningsfeltet ud for [Send aldrig til spam], og klik på [Opret filter]