Hvorfor kan jeg ikke modtage sms-verificeringskoder?

2018-01-05 04:00
Binance forbedrer løbende vores sms-godkendelsesdækning for at forbedre brugeroplevelsen. Der er dog nogle lande og regioner, der ikke understøttes i øjeblikket.
Hvis du ikke kan aktivere sms-godkendelse, kan du se vores globale sms-dækningsliste for at kontrollere, om dit land/din region er dækket.  Hvis dit område ikke er på listen, skal du bruge adgangsnøgler, BAuthenticator eller Google Authenticator som din primære totrinsgodkendelse.
Hvis du har aktiveret sms-godkendelse, eller hvis du i øjeblikket bor i et land eller en region, der er under dækning, men stadig ikke kan modtage sms-koder, skal du tage følgende skridt:
  • Sørg for, at din mobiltelefon har et godt netværkssignal.
  • Deaktiver din antivirus, firewall og/eller opkaldsblokeringsprogrammer på din mobiltelefon, som potentielt kan blokere vores sms-koder.
  • Genstart din mobiltelefon.
  • Prøv stemmeverifikation i stedet.
  • Nulstil sms-godkendelse.